SiArEks
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #15 : 20 Eylül 2009, 21:54:22 » |
|
kabaca ne kadara mal oldu? gerçi buna harcanan emeğin değeri yoktur ama.. tamamen bi sanat harikası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mantaR
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #16 : 22 Eylül 2009, 05:17:56 » |
|
Hepinize çok teşekkür ederim. Aracı toplamak tam 1 sene sürdü. Aldığım günden beri sade olarak toplamaya uğraştım ve bütün parçalarını yurt dışından sıfır aldım. Sırf arka tamponunu 3 ay bekledim. Aracın sadece kasasını, iç bakalitlerle konsolunu kullandım desem çok doğru olur. Direksiyonunu yurt dışından 2 getirttim.2.sini ark.aldı. İsteyen olursa gelir yine 2 modeli var süyet sarı ve kırmızı dikişli olarak. Şuan arabayı tam basamadığım için 16" jantlarımı söktüm satıyorum 15"e dönücem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mantaR
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #17 : 22 Eylül 2009, 05:19:30 » |
|
ceylan ceylan kazasız belasız kanki;)ama yeni fotoğraflar isteriz özellikle lipli;)
Saol kanka teşekkürler.Lip için ayrıca teşekkürler çok güzel malzeme. Lipi takamadım daha  Tamponu söküp takıcam takım çantası ark.ımda getirsin ilk işim o zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mantaR
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #18 : 22 Eylül 2009, 05:32:28 » |
|
Ha birde şu Integra Type-R kadranlarına bitiyorum; 10,000 rpm, yazı karakteri, ibrelerin rengi vs vs vs herşeyine hastayım, bizim rexlere oturmaz muhtemelen, doğru mudur? Bilgi alabailir miyiz senden ?
Bnm aracın orj göstergesi ile sizinkiler aşa yukarı aynı die biliorum. Zaten bnm aracımdada resimde gördüyseniz göstergenin sağ ve sol tarafındaki göstergeler biraz içte kalıo ama sıkıntısız görünüyor. İst.da olanlara montajındada elk.bağlantısındada yardımcı olurum. Yani CRX lere olur bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mantaR
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #19 : 22 Eylül 2009, 05:39:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadirsa
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #20 : 22 Eylül 2009, 15:52:29 » |
|
Ha birde şu Integra Type-R kadranlarına bitiyorum; 10,000 rpm, yazı karakteri, ibrelerin rengi vs vs vs herşeyine hastayım, bizim rexlere oturmaz muhtemelen, doğru mudur? Bilgi alabailir miyiz senden ?
Bnm aracın orj göstergesi ile sizinkiler aşa yukarı aynı die biliorum. Zaten bnm aracımdada resimde gördüyseniz göstergenin sağ ve sol tarafındaki göstergeler biraz içte kalıo ama sıkıntısız görünüyor. İst.da olanlara montajındada elk.bağlantısındada yardımcı olurum. Yani CRX lere olur bence. Teşekkür ederim bilgilendirmen için.
Peki arka soketlerde durum ne, acaba CRX'in soketleriyle aynı mı; pin sayısı, karşı yuvası vs vs? Yoksa soketleri kesip, int. type-r kadranına uyacak sokete göre kablo bağlaması falan mı yapmak gerekiyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadirsa
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #21 : 22 Eylül 2009, 15:54:48 » |
|
kabaca ne kadara mal oldu? gerçi buna harcanan emeğin değeri yoktur ama..  tamamen bi sanat harikası Geçen hafta p72 beyin ile Hondata s300 aldım bunlarla beraber 18,500 gibi bir rakkama geldi. Ama verdiği zevk bambaşka. Zaten bu aracımı h.sonları kullanmak için yaptım kış geldi kapalı garajıma çekicem orada kalıcak. 2. araç olarak yaptım yani. İlk çıkardığım gün arabanın arkasında eski jantları egsozu vs.. bi dünya eşya vardı.(aracımın arkasında koltuk yok kullanmıyorum) Göztepeden çıktım yanıma 106 gti geldi baktılar fln güldüler tam gazlamaya başlarken bende sıktım peşine yanisahraya geldiğimde aynamda nokta oldu desem yeridir  Sonra bekledim geldiler yanıma  abi bu nedir ne var bunda fln renkleri atmış bir şekilde soru sordular. Bende filitre egsoz var hadi görüşürüz dedim gittim şok geçirdiler .....işte swap, işte sleeper ruhu Şu anlattığın olayın zevkini var ya başka hiç ama hiçbir şey yaşatamaz. Dedim ya şaka makinası diye Allah kaza bela vermesin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mantaR
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #22 : 22 Eylül 2009, 18:23:45 » |
|
Bnm aracın orj göstergesi ile sizinkiler aşa yukarı aynı die biliorum. Zaten bnm aracımdada resimde gördüyseniz göstergenin sağ ve sol tarafındaki göstergeler biraz içte kalıo ama sıkıntısız görünüyor. İst.da olanlara montajındada elk.bağlantısındada yardımcı olurum. Yani CRX lere olur bence. Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Peki arka soketlerde durum ne, acaba CRX'in soketleriyle aynı mı; pin sayısı, karşı yuvası vs vs? Yoksa soketleri kesip, int. type-r kadranına uyacak sokete göre kablo bağlaması falan mı yapmak gerekiyor? Soketler uymuyor kesip atıyorsun. Bu gösterge araştırmasına girdiğimde çok buldum ama üzerinde soketi yoktu onun için üzerinde soketleri duran gösterge buldum onu aldım. Sonrada ark.la oturduk arabanın içine teker teker kabloları bulmaya. Kabloları buldukça bağlantısını yaptık. Nette yaptığım araştırmalarda dönüşüm tablosunu çok buldum ama boşuna zaman öldürmüşüm hiç biri uyum sağlamadı malesef. Kendi çabamızla 1-1,5 saatte yaptık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mantaR
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #23 : 22 Eylül 2009, 18:54:16 » |
|
İlk gün, ilk marş, ilk deneme  Bu yideoda fazla basamadım deneme amaçlı çıktım baktım kopacak edecek arza verecek bişi olacakmı die çok şükür bir aksilik çıkmadı. Ön camı değiştirtmiştim cam fitilini yapıştırmamışlar yolda bi o yerinden çıktı o kdr.
http://videos.streetfire.net/video/Swap-Civic-EF9_691799.htm
2. videoyu ark.ım evden çekmiş  Aynalarım yok yanaşırken mecbur kapımı açıyordum.
http://videos.streetfire.net/video/Swap-EF9home_694657.htm
Aracın ön taşıyıcısını kendimiz yaptık idareten yanisi abd de var swap için onu alana kdr başkaları ile denemeye çıkmıyorum. Ama çok az kaldı bütün parçalarımın siparişini verdim yolda. Şuan bana sadece crx in çift çıkışlı orj son susturucusu lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokhan crx
CRX Hastası

|
 |
« Yanıtla #24 : 22 Eylül 2009, 21:45:57 » |
|
cok guzel bı calısma olmus benım de bı oncekı arabamdı sımdı crx ım var senın yerın nerde ıst adresını verırsen yanına gelmek ısterım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mantaR
Yeni CRX'ci
|
 |
« Yanıtla #25 : 23 Eylül 2009, 00:33:25 » |
|
cok guzel bı calısma olmus benım de bı oncekı arabamdı sımdı crx ım var senın yerın nerde ıst adresını verırsen yanına gelmek ısterım
Ben Ataşehir tarafında oturuyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elastico
CRX Aşığı

|
 |
« Yanıtla #26 : 23 Eylül 2009, 00:54:27 » |
|
kazasız belasız sürüşler dilerim, araç çok güzel olmuş, b16 motorun gidişinide en yakın zmanda görmek istiyoruz videoların silinmiş galiba çıkmıyor linklerde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokhan crx
CRX Hastası

|
 |
« Yanıtla #27 : 23 Eylül 2009, 08:00:28 » |
|
bende beylıkduzunde enkısa surede bu makınayı gormek ısterım bende bı oncekı aracımda bunu dusunuyordum ama cok fazla malıyet cıkardılar gırmedım gıttım rex aldım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mantaR